Wedstrijden

Onze kalender voor de komende maanden vind je hieronder terug. Stel gerust je vragen tijdens de jeugdtraining. Laat telkens op voorhand aan je trainer weten als je mee gaat naar een wedstrijd. Vanaf 2021 is deelname enkel nog mogelijk mits voorinschrijving via atletiek.nu. Contacteer ons indien je hulp nodig hebt.

JEUGD WINTERPROGRAMMA 2023-2024:

  • 04/11 cross Anvaing (AC Leuze Saint-Sauveur)
  • 26/11 cross Deinze (AC Deinze)
  • 03/12 cross Oudenaarde (ASVO)
  • 21/01 cross Zottegem (ZA)
  • 28/01 Rattencross Ronse

Inschrijving kampioenschappen

Om deel te kunnen nemen aan kampioenschappen moet de club je verplicht op voorhand inschrijven. Daginschrijvingen bij een BK of KVV zijn nooit mogelijk.

Wil je meedoen aan een kampioenschap? Stuur dan een mailtje naar info@rat.be minimum 2 dagen voor de inschrijvingsdeadline van het kampioenschap. Nadat de club je ingeschreven heeft ontvang je automatisch een e-mail ter bevestiging. Vermeld in je mail duidelijk je naam, je VAL-nr, het kampioenschap (datum) en de discipline.

Opgelet: wie ingeschreven is voor een kampioenschap maar toch niet deelneemt (zonder doktersattest) ontvangt een boete van de VAL of de KBAB. Deze boete (meestal 12,50euro) moet door de atleet betaald worden.