Wedstrijdverslag jeugdmeeting Ninove 13/09/2020

De jeugdmeeting van VITA Ninove stond een hele tijd als onzeker aangeduid maar uiteindelijk kon deze wedstrijd toch doorgaan. De beperkte plaatsen waren zeer snel ingenomen en onze sprinters Tibe en Jeremiah konden nog de laatste plaatsjes opvullen.

Vorige week konden ze hun eerste wedstrijd reeds afwerken en hierdoor hadden ze nu een prestatie om op te geven zodat ze in de meest geschikte reeks terecht kwamen.

Tibe startte in de 2de snelste reeks voor de 80m maar kwam slecht uit zijn startblokken en verloor daardoor kostbare tijd in zijn start. Hij eindigde toch nog knap in 11,31″ en in een nieuw persoonlijk record voor hem. Met een goede start is een sub 11 dus zeker mogelijk.

Jeremiah mocht starten in de snelste reeks tussen de 2 topsprinters van EA. Alle drie gingen ze er pijlsnel van door en Jeremiah behaalde knap de 2de plaats in 10,63″. Hiermee zette hij de 10de beste tijd op de jaarranglijst van 2020 neer!

Tibe kon ook nog starten in het verspringen en sprong de eerste maal officieel over de grens van 4m. Of eerder pal erop. 2x sprong hij 4,00m, goed voor een 12de plaats.

Jeremiah had ook nog een startplaats in de 150m en mocht opnieuw in de snelste reeks starten tussen de 2 sprinters van EA. Het ging er beenhard aan toe en met 3 eindigen ze onder de 20″. Jeremiah behaalde opnieuw de 2de plaats met 19,73″. Opnieuw de 10de tijd van dit jaar van alle miniemen!

Superprestaties van Tibe en Jeremiah vandaag! Proficiat!