Ronse Run 2022

We starten de dag met de jongsten die een supertof hindernissenparcours mogen afleggen in de Stadstuin. Zo’n 17 kinderen vanuit onze club hebben dit met veel plezier doorstaan. Sommigen hebben zelfs 12x het parcours afgelegd! Je zou voor minder: 3 springkastelen, slack lines tussen de bomen, autobanden, monkey bars, onder netten kruipen, enz.

Na de middag begonnen we met de 3km waar we onder andere Arjen, Wout, Jonas, Elena en Fleur het beste van zichzelf hebben zien geven. Alhoewel hier geen uitslag gemaakt wordt hebben ze toch gestreden voor hun plaats.

Op de 5km stonden we met 17 atleten aan de start en waren we dus goed vertegenwoordigd. De meisjes kunnen alvast de mooiste resultaten neerzetten dus de jongens zijn gewaarschuwd:
5) Olivia
6) Liesbet
8) Sahela
28) Ella
42) Eliza
49) Leyla
56) Liesl
60) Elise

En de jongens:
10) Nathan
11) Isaac
12) Carlo
15) Julian
21) Octaaf
30) Lars
31) Tibo
41) Senne
80) Noah

De hoofdwedstrijd van 10km is natuurlijk meer voor de volwassenen maar toch heeft Sofia de uitdaging aangegaan en eindigde ze op een 19de plaats en waarschijnlijk de jongste van iedereen. Bij de mannen waren alle ogen gericht op onze trainer Gunter en werd hij luid aangemoedigd door onze atleten. Hiermee kon hij dan ook de wedstrijd met een mooie voorsprong winnen.

Uitslag: https://www.ronse.be/nl/ronse-run-roll