Cross Anvaing

De eerste cross van het winterseizoen ging door in Anvaing bij de collega’s van ACLSS (AC Leuze Saint-Sauveur). Kortbij voor ons en met 36 atleten hadden we een mooie opkomst waar we trots mogen op zijn. Het was een koude dag want de zon kwam er maar niet door. Daardoor zagen we vele atleten goed ingepakt en bibberend aan de start staan maar toch puffend aan de finish. De truc is om toch licht gekleed te lopen maar je dikke warme jas juist op het laatste moment aan mama of papa af te geven. En zij zorgen ervoor dat je je warme jas na de finish direct terug krijgt.

We zagen iedereen een mooi resultaat lopen met enkele mooie podiumplaatsen en een overwinning en als afsluiter zelfs een mooie 3de plaats van ons relay cross team Julian, Tibe, Korentin en Nouraan op de 4x800m. De trainer en co-trainer waren onder de indruk.

Voor meerdere jonge atleetjes was het hun eerste wedstrijd en was de nodige stress aanwezig maar we zagen alleen maar tevreden gezichtjes na afloop want deelnemen is belangrijker dan winnen!

Proficiat aan alle atleten!

Uitslag vind je terug op de website van ACLSS