Liever eerst eens proberen?

Kom gerust eerst 2x een training of jogging vrijblijvend bijwonen om te zien of atletiek iets voor jou is. Schrijf je wel op voorhand in op onze website aub (zo is alles in orde voor de verzekering)! Blijft het dan voldoende kriebelen dan kan je je inschrijving definitief maken door het lidgeld te storten voor het lopende seizoen 2017-2018.

Het jaarlijks lidgeld voor seizoen 2017-2018 bedraagt: 30 euro (zowel voor de jeugd als voor de jogging). Opgelet: onze club start in het midden van een atletiekseizoen en daardoor is het lidgeld ook afgestemd op een half jaar. Het huidige atletiekseizoen loopt tot 30 september 2018. Nadien moet je je opnieuw inschrijven voor het volgende seizoen 2018-2019.

 

Je lidmaatschap geeft je recht op:

  • lidmaatschap voor het huidige atletiekseizoen (van 1 oktober tot 30 september)
  • deelname aan onze jeugdtrainingen en/of joggingsessies
  • verzekering

Voorwaarden:

  • jeugdatleten vanaf 6 jaar
  • jogging vanaf 16 jaar

Inschrijving

Als je je inschrijft ga je ook akkoord met ons Huishoudelijk reglement.

Nadat je je ingeschreven hebt zal je een e-mail ontvangen met de instructies om het lidgeld over te schrijven op onze clubrekening KBC BE68 7350 4871 8034. Vermeld zeker je voornaam + familienaam bij de mededeling van je overschrijving. Eenmaal het lidgeld goed ontvangen is dan is je inschrijving definitief. Het lidgeld kan enkel via overschrijving betaald worden (geen contant geld).

Onze privacyverklaring vind je hier.